Om oss

Precis som vi gärna vill lära känna dig mer, kan du läsa mer om Dahlqvists och vilka vi är på den här sidan.

Välkommen till Dahlqvists Bil

Vi är alltid redo att hjälpa dig. Om du inte kan nå oss under våra öppettider uppmanar vi dig att skicka oss ett meddelande eller boka din tid direkt online.

Extra förmån bara på Dahlqvists – Du får alltid FRI LÅNEBIL (värde från 450 kr/dygn), och vi har både person- och transportbilar. Samt BOSCH CAR SERVICE ASSISTANS (värde 650 kr) när du servar din bil hos oss på Dahlqvists, oavsett ålder och körsträcka på bilen.

Dessutom Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI sedan 2012 på service och reparationsarbeten. Hittar man som kund en verkstad som erbjuder en identisk reparation eller service med samma innehåll till ett lägre pris någon annanstans, så matchar Dahlqvists det priset.

Hammerdalsvägen 1
352 46 – Växjö
VI HAR ÖPPET
Måndag – Fredag 7 – 17

For everything your car needs

Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du besöker oss. Vi lyssnar på vad du har att säga och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dina behov.

Etablerad 1948

Utmärkt kvalitet

Personlig och engagerad

Rättvis och rimlig

DAHLQVISTS BIL – BORGAR FÖR KVALITÉT OCH TRYGGHET SEDAN 1948.

Dahlqvists grundades 1948 och är auktoriserad serviceverkstad för Ford och en del av Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen.

Dahlqvists är medlem i Motorbranschens Riksförbund, MRF, vilket är en branschorganisation för seriösa bilhandlare och bilverkstäder i Sverige. Medlemskapet ställer höga krav på vårt dagliga arbete gällande kvalitet samt kompetens. MRF-symbolen står för en trygg bilaffär för dig som kund.

Bosch Car Service är rätt plats för enastående servicekvalitet för din bil. Oavsett om du behöver rådgivning, reparation eller servicearbete kan vi erbjuda den kompletta lösningen – kombinerat med Boschs unika kompetens och reservdelar av hög kvalitet.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi uppmuntrar alltid till att skicka in en spontanansökan, då vi alltid letar efter skickliga kollegor som vill bli en del av vårt team. Hitta våra lediga tjänster här.

Vi är en del av Bosch Car Service-nätverket

Som en del av det världsomspännande nätverket med över 15 000 verkstäder i 150 länder, drar vi nytta av kunskap, teknisk utbildning, diagnostisk utrustning och reservdelar direkt från Bosch – en av de ledande leverantörerna inom fordonsindustrin.