Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Alltid FRI LÅNEBIL i samband med service. Dessutom Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI sedan 2012 på service och reparationsarbeten. Hittar man som kund en verkstad som erbjuder en identisk reparation eller service med samma innehåll till ett lägre pris någon annanstans, så matchar Dahlqvists det priset.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vi kan erbjuda en komplett palett av elektrisk- och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordonets datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

En grundlig batterikontroll minskar risken för oväntade problem med ett urladdat batteri. Genom att utföra regelbunden service på ditt batteri bidrar vi även till att öka dess livslängd och effektivitet.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar. Välkommen till Dahlqvists.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss garanterar säkerheten.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Inför din nästa besiktning och avgastest står vi redo att hantera alla nödvändiga förberedelser. Vi erbjuder även att i förväg genomföra en grundlig kontroll av ditt fordon för att identifiera och åtgärda eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har spelat en central roll i utvecklingen av komponenter för hybrid- och elbilar sedan starten. Nu förser Bosch majoriteten av hybridbilstillverkarna med originalutrustning. Som medlem i Bosch Car Service-nätverket besitter våra kvalificerade tekniker omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller reparation och underhåll av dessa typer av fordon.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. För alla fordonsmodeller oavsett ålder.

AC-Service

En kontinuerlig service av din AC garanterar en luftkonditioneringen i toppskick, vilket ökar komforten under resan och bidrar till en mer angenäm körupplevelse.

Professionell hälsokontroll

För att säkerställa att din bil alltid befinner sig i bästa möjliga skick och är säker att köra, erbjuder vi en omfattande bilhälsokontroll – genomförd effektivt, med stor uppmärksamhet på detaljer och till ett rimligt pris. Med en hälsokontroll kan vi identifiera eventuella problem tidigt, vilket bidrar till att minska framtida utgifter och öka fordonets säkerhet.

Däckservice

Däckmontering

Vi tar hand om din däckmontering, hjulinställning och balansering, allt för en trygg och säker körupplevelse på vägen.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Moderna motorstyrningssystem kontrollerar nu bränsleinsprutningen elektroniskt för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. Våra systemspecialister använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att analysera din bil och säkerställa dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Genom att utföra regelbundna olje- och filterbyten kan du undvika kostsamma reparationer och hålla din bil i utmärkt skick. Besök din service hos oss, vi använder alltid olja och filter av högsta kvalitet!<br><br>

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Vi säkerställer att alla lampor, såsom framlyktor, baklyktor, bromsljus, blinkers och eventuella andra externa lampor på ditt fordon fungerar korrekt.

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

Bilens fönster är avgörande för säkerheten, och även den minsta repa kan få allvarliga konsekvenser. Därför är det viktigt att våra specialister snabbt åtgärdar eventuella skador orsakade av stenskott. Om det krävs, är vi redo att professionellt och omsorgsfullt installera en ny ruta.

Bilreparation och Bilservice

Låt våra tekniker ta hand om din bilreparation eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör. Dahlqvists är din auktoriserade Fordverkstad.

Bilservice

Hos Dahlqvists erbjuds du expertservice och noggrant underhåll för att förhindra kostsamma reparationer och maximera din bils livslängd, allt med bevarad tillverkargaranti!