Bilreparation och Bilservice

Låt våra tekniker ta hand om din bilreparation eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör. Dahlqvists är din auktoriserade Fordverkstad.

Få ut det mesta av din bil

Som din tillförlitliga partner hanterar vi alla former av bilreparationer och underhållsarbeten.

På Dahlqvists erbjuder vi service av högsta kvalitet och Bosch-reservdelar till konkurrenskraftiga priser för alla typer av bilar – vare sig de drivs med bensin, diesel, eller är eldrivna. Erfarna bilägare förstår vikten av regelbunden underhållsservice, vilken inte enbart förlänger fordonets livstid utan också minskar risken för kostsamma framtida problem. Det är ett klokt beslut att genomföra en genomgång av bilen inför säsongsväxlingar som sommar och vinter, samt före längre resor. Vi tillhandahåller en personligt anpassad service som är i linje med din bils servicebok eller de föreskrivna elektroniska serviceintervallerna.

Ingen annan kan din Ford bättre än vad vi kan, som auktoriserad Fordverkstad. Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Ford. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Ford Assistans när du servar du bil hos oss – oavsett ålder och körsträcka på bilen. För att bra service inte har någon åldersgräns.   

Bilreparation och Bilservice

Boka din bilreparation och bilservice

Professionell integritet och kundens intressen i fokus

Användning av högkvalitativa reservdelar

Bra att veta

Bilreparationer – Planerad och regelbunden service och reparation

Vi erbjuder inte bara bilreparationer i rätt tid och enligt strikta standarder, utan vi erbjuder också olika tjänster som passar olika situationer.

När det gäller att serva din bil är det idealiska att följa den tidtabell som anges av fordonstillverkaren. Den kommer att berätta exakt vilka arbeten som behöver utföras och när de ska göras. Vi använder tillverkarens data för att ge dig ett exakt pris baserat på din bilmodell, årsmodell och körsträcka. Vår online-bokning gör detta åt dig med bara några få enkla klick.

Vår personal har inte bara tillgång till den senaste utrustningen och utbildningen, utan insisterar också på att använda reservdelar och material av högsta standard. Dessutom är vi stolta över vårt kundfokus. Det betyder att du kan förvänta dig noggrann lyssning, tydlig kommunikation och total professionell integritet när du litar på oss med dina bilreparations- och servicebehov.

Varför är en pålitlig partner för bilreparationer viktig?

När din bil sviker dig eller du har varit med om en olycka är det sista du behöver en reparationservice som kommer att bidra till det besvär och den ångest du redan upplever. Tvärtom, du vill ha en partner som ger dig en korrekt diagnos av problemet, en pålitlig offert och pålitligt arbete med bilreparationer, allt utfört i rätt tid så att du snabbt är tillbaka på vägen. Med oss som bilreparationens valda partner får du precis det.

Kontakta oss nu för experthjälp och råd om bilreparationer.

Service och reparation för fordon under garanti

I de tidiga skedena av en bils liv är det mycket viktigt att följa tillverkarens servicekrav. Detta beror dels på att kontroll och underhåll av olika kritiska komponenter under denna period är helt avgörande för fordonets hälsa. Dessutom kan giltigheten för din bils garanti mycket väl bero på att dessa uppgifter utförs på rätt sätt.

Men visste du att du har rätt att få service utförd av en verkstad som inte är knuten till tillverkaren under garantiperioden? Så länge arbetet utförs enligt tillverkarens instruktioner kommer din garanti att vara giltig. Du kan lita på att våra välutrustade och välutbildade verkstadstekniker utför denna typ av service.

Behöver du bilreparation och bilservice?

Du kan boka din bilreparation och service hos oss idag genom bara några få enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en service på samma nivå som tillverkaren baserat på din bils ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.