Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har spelat en central roll i utvecklingen av komponenter för hybrid- och elbilar sedan starten. Nu förser Bosch majoriteten av hybridbilstillverkarna med originalutrustning. Som medlem i Bosch Car Service-nätverket besitter våra kvalificerade tekniker omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller reparation och underhåll av dessa typer av fordon.

Få ut det mesta av din bil

Vårt team av högt kvalificerade tekniker specialiserar sig på service av el- och hybridfordon, med en djupgående expertis som garanterar noggrann felsökning och säker manipulation av fordonets elektriska komponenter. Genom att tillhandahålla en omfattande uppsättning högkvalitativa produkter från Bosch, erbjuder vi en pålitlig och omfattande service som omfattar allt från inspektion och reparation av elmotorer och batterisystem till skräddarsydd underhåll för att möta de unika behoven hos din el- eller hybridbil. Med oss kan du vara säker på att ditt fordon får den bästa möjliga vården för att hålla det i toppskick och säkerställa en hållbar och effektiv drift.

Service för el- och hybridfordon

Omfattande systemkunskap

Hållbara och robusta originalreservdelar från Bosch

Effektiv diagnosteknik för de senaste drivlina-designerna

Bra att veta

Våra styrkor: Elektrisk kompetens och säkerhet

Hybridbilar har två typer av drivning, vilket gör felsökning mycket mer komplicerad än med konventionella system. Dessutom kräver både el- och hybridbilar expertkunskap för att arbeta säkert med elektriska komponenter, hög ström och spänning. Därför använder våra skickliga mekaniker de senaste diagnossystemen och tekniska data. De genomgår också praktisk specialutbildning för sin egen och andras säkerhet.

Garanterad Bosch-kvalitet

Vår verkstad har inte bara kunnig personal, utan också många olika kvalitetsprodukter från Bosch. Det innebär att vi har tillgång till alla delar som behövs för service, inspektion och reparation av el- och hybridbilar, från elmotorer till batterier och specialladdare.

Fördelen: en bra balans mellan pris och prestanda, lägre kostnader och högsta kvalitet.

Framtiden för fri rörlighet är ren

El- och hybridteknik, som sparar bränsle och kan minska koldioxidutsläppen med upp till 35%, är ett viktigt steg mot en hållbar framtid, som stöder renare transporter och hjälper till att minska vår miljöpåverkan. Bosch har redan spelat en ledande roll i utvecklingen av hållbara drivsystem – från enskilda produkter till omfattande systemkunskap. Våra tekniker drar direkt nytta av denna omfattande kunskap.

Behov av service för el-/hybridfordon?

Du kan boka din service för el-/hybridfordon hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en service på tillverkarnivå som är motsvarande ditt fordons ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett mejl.

Vårt experttips

”Sedan 2014 har antalet europeiska städer där det endast är tillåtet att köra med en giltig miljömärkning ökat. Att inte följa reglerna kan resultera i böter. Därför föreslår vi att eftermontera ett filter på dieselbilar eller kanske överväga en övergång till en el- eller hybridbil på lång sikt.”