Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Alltid FRI LÅNEBIL i samband med service. Dessutom Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI sedan 2012 på service och reparationsarbeten. Hittar man som kund en verkstad som erbjuder en identisk reparation eller service med samma innehåll till ett lägre pris någon annanstans, så matchar Dahlqvists det priset.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

Bilens fönster är avgörande för säkerheten, och även den minsta repa kan få allvarliga konsekvenser. Därför är det viktigt att våra specialister snabbt åtgärdar eventuella skador orsakade av stenskott. Om det krävs, är vi redo att professionellt och omsorgsfullt installera en ny ruta.

Bilreparation och Bilservice

Låt våra tekniker ta hand om din bilreparation eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör. Dahlqvists är din auktoriserade Fordverkstad.

Bilservice

Hos Dahlqvists erbjuds du expertservice och noggrant underhåll för att förhindra kostsamma reparationer och maximera din bils livslängd, allt med bevarad tillverkargaranti!