Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Alltid FRI LÅNEBIL i samband med service. Dessutom Dahlqvists LÄGSTA PRISGARANTI sedan 2012 på service och reparationsarbeten. Hittar man som kund en verkstad som erbjuder en identisk reparation eller service med samma innehåll till ett lägre pris någon annanstans, så matchar Dahlqvists det priset.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar. Välkommen till Dahlqvists.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss garanterar säkerheten.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Inför din nästa besiktning och avgastest står vi redo att hantera alla nödvändiga förberedelser. Vi erbjuder även att i förväg genomföra en grundlig kontroll av ditt fordon för att identifiera och åtgärda eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har spelat en central roll i utvecklingen av komponenter för hybrid- och elbilar sedan starten. Nu förser Bosch majoriteten av hybridbilstillverkarna med originalutrustning. Som medlem i Bosch Car Service-nätverket besitter våra kvalificerade tekniker omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller reparation och underhåll av dessa typer av fordon.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. För alla fordonsmodeller oavsett ålder.

AC-Service

En kontinuerlig service av din AC garanterar en luftkonditioneringen i toppskick, vilket ökar komforten under resan och bidrar till en mer angenäm körupplevelse.

Professionell hälsokontroll

För att säkerställa att din bil alltid befinner sig i bästa möjliga skick och är säker att köra, erbjuder vi en omfattande bilhälsokontroll – genomförd effektivt, med stor uppmärksamhet på detaljer och till ett rimligt pris. Med en hälsokontroll kan vi identifiera eventuella problem tidigt, vilket bidrar till att minska framtida utgifter och öka fordonets säkerhet.